Afspraak maken

Spreekuur op afspraak


Het spreekuur wordt gehouden op iedere werkdag, met uitzondering van de dinsdagmiddag. Voor het spreekuur, moet u altijd vooraf een afspraak maken.

U kunt voor een afspraak of het aanvragen van een visite de praktijk bellen op werkdagen tussen 8 en 10 uur.
Wij worden vaak gebeld en de lijn kan dus wel een bezet zijn. Houdt daarom uw vragen kort. In bepaalde gevallen kunt u ook teruggebeld worden door de assistente of uw huisarts.
Het telefoonummer voor het maken van afspraken is 015- 369 23 61

Bij het maken van een afspraak zal de assistente soms vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid uw eventuele klachten. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Meer tijd

Een afspraak is bedoeld voor EEN hulpvraag! Heeft u meerdere klachten of vragen? Wilt u een langer gesprek of dient er een chirurgische ingreep te gebeuren? Geef het aan bij het maken van de afspraak bij de assistente, we kunnen er dan rekening mee houden in onze agenda.

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.